Home Rejser Sådan finder du de billigste flybilletter i 2018

Sådan finder du de billigste flybilletter i 2018

Vi er netop gået ind i foråret, hvilket betyder, at tanker omkring varmere himmelstrøg præger de flestes tanker. Når foråret rammer Danmark, skal man med andre ord befinde sig langt væk fra andre mennesker, hvis ikke man vil høre den evige snakken om, at sommerferie, varme og rejser er tiltrængt. Og netop sidstnævnte er noget, vi går særligt op i. Vi elsker at rejse. Det kan dog være en dyr fornøjelse at pakke kufferten og booke et par flybilletter. Hvor fedt kunne det ikke være at undgå de evigt høje priser? Skyscanner er en flysøgemaskine, der nu har lavet en undersøgelse for at klarlægge, hvordan du finder de billigste flybilletter til ferien – der er nemlig flere parametre, du bør tage højde for. Her får du dem alle, så læs med.

Først og fremmest er det mest essentielle at nævne, at undersøgelsen faktisk viste, at der ikke findes ét optimalt tidspunkt at købe en billet på. For at finde den bedste pris er der derimod flere faktorer, der skal tages højde for, hvorfor jagten på den billige flybillet inkluderer en god omgang research samt masser af tålmodighed.

1.Tidspunktet
Det varierer meget afhængigt af rejsen, men i gennemsnit er syv uger før afrejse det bedste tidspunkt at booke billetter. Ofte er det faktisk muligt at spare op til 16% af billetprisen. Dertil skal du huske, at jo mere fleksibel du er, jo billigere kan du ofte få dine billetter. Alle ved, at billetter i højsæsonen er dyrere, men også tidspunkter har noget at skulle have sagt sommetider. Der er derfor større chance for en billig billet, hvis du er villig til at rejse klokken 3 om natten.

2.Få en prisagent
På mange flysøgemaskiner kan du oprette en prisagent. En prisagent overvåger den rejse, du har valgt, og du får derfor besked, hvis prisen enten går op eller ned. Søgemaskiner som momondo og travelmarket har begge prisagenter, du frit kan benytte.
Du skal dog have in mente, at du inden opsætningen af prisagenten bliver nødt til at vide, hvad ”god pris” er – ellers kan du ikke rigtig holde øje og slå til, når chancen er der. Hvis du ikke ved det, kan du finde ud af det ved at benytte travelmarket.dk’s Dansk Flyprisindex, der kan give dig gennemsnitspriser på en lang række flybilletter fra danske selskaber. Husk desuden, at det ikke altid er værd at tage chancen for at få billetten få hundrede kroner ned. Du risikerer hurtigt, at billetten bliver dyrere, blot fordi du blev for nærig.

3.Små huskeregler
Der findes et par huskeregler, hvis du leder efter den billigste billet. Hovedreglen er, at hvis du leder efter en sommerferie, skal du købe så tidligt som overhovedet muligt. Er det derimod en storbyferie, du skal på, så er 4 til 5 uger den tid, du skal komme i forkøbet. Sidste huskeregel er, at hvis du skal flyve oversøisk, så handler det også om at bestille i så god tid som muligt. Så har du en dato, har du ingen undskyldning. Det er sjældent, det bliver billigere, jo tættere du kommer på afgang, når det gælder lige præcis disse ting.

4.Hold øje med SAS’s ‘årshjul’
SAS har en service, de kalder ”årshjulet”. Årshjulet er programmer, der begynder på forskellige tidspunkter af året, og som gør, at der kommer gode tilbud i forbindelse med kampagner. Skal du således afsted om vinteren, bør du holde øje i slutningen af oktober, og skal du afsted til sommer, så er det allerede i slutningen af marts, du bør holde øje.

5.Hold øje med de forskellige lufthavne
Selvom man måske ikke umiddelbart tænker over det, så varierer priserne meget udelukkende baseret på, hvilken lufthavn flyet afgår fra. At flyve fra Malmø til London koster eksempelvis i omegnen af 350 kroner, mens samme destination fra København koster over 700 kroner. Du sparer altså over 50% på at rejse fra Sverige. Det eneste, du skal tænke over, hvis du vælger en anden lufthavn end den umiddelbart nærmeste, det er ting som parkeringsmuligheder og -priser, rejsetid til lufthavnen, benzinforbrug eller udgifter til tog og bus. Disse ting kan nemlig hurtigt gøre din før billige billet ligeså dyr som først antaget.

6.Køb returbilletter
Returbilletter koster mindre end enkeltbilletter. Det er finurligt, men ikke desto mindre forholder det sig som oftest sådan. Grunden til det er, at flyselskaberne ønsker at lokke dig til at flyve begge veje med dem, hvorfor en attraktiv pris er nødvendig. Har du derfor både af- og hjemrejsedato, bør du booke dem på én gang for at spare penge.

Netnaut
Eu mauris duis. Erat sem ridiculus, dolor ut. Porta vestibulum. Curabitur nec elit porttitor ac. Consectetuer lacus, maecenas nunc sed, tellus orci, eget ligula nec risus mauris leo nec. Cras inceptos porttitor pellentesque mattis odio est, neque necessitatibus ullamcorper turpis nulla nulla, lorem ut. Luctus lorem, non et diam, odio vitae pharetra fermentum aliquam hymenaeos, elit mauris tristique sodales. Mi velit nisl ut augue sint, sapien metus eu. Faucibus erat mauris etiam natoque consequat gravida, et massa a dignissim erat amet nullam. Tellus velit dictum, vitae lectus. Urna nullam facilisi elit sodales nec velit. Egestas pretium congue nascetur ligula, sapien et et.
Previous articleBoliglån
Next articleFitness hitter som aldrig før

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Leasing – den ultimative guide til billeasing

Når man skal ind og vurdere, om man skal privatlease eller købe, skal man først og fremmest overveje, om leasing overhovedet er...

Pension – find den pension der passer til dig

Sparer du op til pension er det ikke ligegyldigt hvor og hvordan du sparer op. Få styr på begreberne og de vigtigste forhold når du sparer op.

A-kasse – Sådan vælger du den rigtige a-kassse i 2019

Der er et hav af muligheder, når man skal ud at vælge en a-kasse, og det kan godt være lidt af en...

Bredbånd – guide til den bedste bredbåndsløsning i 2019

Bredbånd er din vej til internetforbindelse og dermed til mange timers underholdning og opdateringer fra verden omkring dig. Det er de færreste,...

5 klassiske møbler og hvorfor de stadig holder

Valg af møbler indebærer en masse overvejelser. Møbler er noget, man køber med henblik på, at det skal kunne holde i mange år, og...